Rezultatele cautarii tale

Drumul Taberei-Kaufland, complex Neofort, ap. 2 camere 77mp.

€ 400
B-dul Timisoara, ,
adauga la favorite
241

Drumul Taberei – Valea Oltului intersectie cu b-dul Timisoara, inchiriere apartament 2 camere confort 1 decomandat, situat in  Ansamblul Neofort Rezidential.  Aparatmentul este mobilat complet si utilat, este situat la etajul 4/14, este foarte spatios, are o suprafata de 77mp, cu o priveliste frumoasa, constructie 2017.
Finisaje peste medie, parchet, gresie, faianta, termopan, sisteme de siguranta antiseism si antiincendiu, zona verde extinsa pe tot perimetrul blocului, priveliste extraordinara, centrala autonoma pe gaz, iar consumurile de energie, apa si gaz vor fi contorizate individual.
Toti peretii exteriori sunt din beton armat monolit. Peretii dintre apartamente sunt din blocuri YTONG. Tamplaria este din aluminiu cu bariera de rupere termica.Blocul de locuinte are regimul de inaltime 2S+P+14E+ETehnic. Normativele dupa care a fost construit blocul sunt cele mai drastice, tinand cont de inaltimea constructiei, astfel incat, blocul este dotat Sistem de protectie si prevenire incendii de ultima ora, sistem ce include o rezerva intangibila de apa si un Grup electrogen autonom.Blocul are doua scari principale foarte generoase si 4 lifturi – 3 de viteza de 6 persoane si un lift mare de marfa cu o capacitate de 13 persoane.Perimetrul Proiectului este cu circuit inchis si va beneficia de bariera, paza si de intrare pe baza de telecomanda.
Data fiind pozitionarea sa, Zona Bulevardul Timisoara – Drumul Taberei  complexul beneficiaza de vecinatatea viitoarei statii de  Metrou Valea Ialomitei, RATB, centre comerciale – Plazza Romania, Afi Cotroceni, Lidl, Kaufland, Selgros, Dedeman, parcuri – Parcul Sfintul
Gheorghe, Parcul Drumul Taberei, scoli si gradinite – Scoala Gimnaziala Sfintul Gheorghe si Gradinita 208.

Adresa: B-dul Timisoara
Oras:
Zip: 6
Tara: Romania
ID: 29153
Pret: € 400
Suprafata Utila: 77 m2
Camere: 2
Dormitoare: 1
Bai: 1
terasa
mobilat
parcare
chei
cadastru
frigider
apa
canalizare
gaz
interfon
lift
  • Cautare avansata

    Mai Multe Criterii