Rezultatele cautarii tale

Oportunitate de achiziție – Apartament 4 Camere în Zona Titan, 1 Decembrie

€ 120,000
Titan, Barajul Uzului,
adauga la favorite
345

Eurocity Estate vă oferă o oportunitate unică de a achiziționa un apartament spațios cu 4 camere, situat în zona Titan, pe strada Barajul Uzului. Acest apartament este ideal pentru familiile care caută confort, funcționalitate și accesibilitate într-o locație linistita din București.

Caracteristici cheie:

· Suprafață și compartimentare generoase: Apartamentul, situat la etajul 4 al unui imobil cu regim de înălțime 4/4, dispune de o suprafață utilă de 81 mp, oferind spațiu suficient pentru întreaga familie.

· Confort și finisaje de calitate: Recent renovat integral, apartamentul beneficiază de finisaje de calitate, inclusiv parchet, gresie, faianță și ferestre termopan, asigurând un ambient modern și plăcut.

· Vedere mixtă și lumină naturală: Beneficiază de o vedere mixtă și de lumină naturală abundentă, contribuind la o atmosferă luminoasă și primitoare.

· Două grupuri sanitare: Oferind un plus de confort și practicitate în utilizarea zilnică.

· Bloc reabilitat termic: Asigurând confort termic și reducerea costurilor de întreținere.

· Zonă verde și liniștită: În apropiere se găsesc magazine, Piata Minis, grădinițe, școli, restaurante, supermarketuri precum Auchan, Lidl, Mega Image, sali de sport și alte facilități esențiale.

· Accesibilitate optimă: Cu acces facil către mijloacele de transport în comun și facilități locale, zona este perfectă pentru un stil de viață urban confortabil și practic.

Acest apartament reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un cămin spațios și confortabil într-una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din București.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la Eurocity Estate. Nu ratați șansa de a vă asigura un cămin într-una dintre cele mai dorite zone din București!

Adresa: Titan, Barajul Uzului
Oras:
Tara: Romania
ID: 30929
Pret: € 120,000
Suprafata Utila: 81 m2
Camere: 4
Dormitoare: 3
Bai: 2
Usa Intrare: metal
Clasa Energetica: B
Lift(tip): nu
Compartimentare: semidecomandat
An Constructiei: 1970
Sistem Incalzire: termoficare
Structura Rezistenta: beton
Compartimentare: semidecomandat
Bucatarie: da
Nr. Etaje: 4
Izolatii Termice: da
cadastru
apa
canalizare
gaz
interfon
curent
intabulare

STELUTA STERPU

Owner/Broker
0212222219
0724 590 266 / 0747 08 08 13
steluta.sterpu@eurocityestate.ro

Contacteaza-ma