Rezultatele cautarii tale

Sos. Chitilei, Pod Constanta, ap. 4 camere deosebit, mobilat, parcare

€ 285,000
in
adauga la favorite
315

Descriere

Apartament deosebit 4 camere, unic in zona, situat la etajul 2 intr-un imobil D+P+4+M cu o singura scara, edificat in 2011 in Bucuresti, Sector 1, zona Costeasca (Podul Constanta / in proximitatea intersectiei Bdului Bucurestii Noi cu Sos. Chitilei).

Compus din living spatios (40 mp), 3 dormitoare, 3 bai, 3 balcoane, bucatarie inchisa, 3 holuri. Apartamentul este construit personalizat, rezultat din contopirea, inca din faza de constructie a imobilului, a unui apartament de 3 camere si a unui studio spatios (cca. 1/3 din etaj) si are o forma circulara. Dormitorul matrimonial in suprafata utila de 27 mp dispune de un dressing en-suite generos prevazut cu fereastra, zona amenajata home office, balcon si baie en-suite complet renovate si modernizate in 2022. Un alt dormitor este prevazut cu baie en-suite aerisita natural (fereastra), renovate si modernizata complet in 2022 si cu balcon inchis. Baia principala este prevazuta cu cada hidromasaj, celelalte doua bai cu dus si scurgeri in pardoseala (hidroizolatie speciala).

Suprafata utila totala – 140 mp (construita aprox. 165 mp), din care 12.5 mp balcoane. Inaltimea utila (libera) a camerelor: 274 cm.

Apartamentul se vinde cu bucatarie mobilata si semi-utilata (cuptor electric, plita mixta inductie si gaz, hota telescopica, masina spalat vase); exista disponibilitate pentru a discuta variante (mobilier, aparatura electrocasnica etc.).

Alte dotari: trei aparate de aer conditionat premium (doua aparate GREE 12.000 BTU, un aparat BEKO 9.000 BTU); doua centrale Immergas cu revizii tehnice efectuate in vara 2023. Parchet de lemn masiv in living si in dormitoare, gresie si faianta de calitate premium in bai si bucatarie. Multiple spatii de depozitare (nisa cu debara incapatoare in bucatarie, nise cu dressing-uri in doua dormitoare, dessing cu mobilier depozitare, inclusiv acces la o boxa exclusive de 9 mp). Internet si cablu pe fibra optica. Usa metalica dubla deschidere.

Furnizori de utilitati: Hidroelectrica (cele mai mici costuri pe piata la ora actuala), Engie, Digi (RCS&RDS). Costurile cu incalzirea pe timp de iarna ultra-rezonabile (istoric facturare disponibil la cerere).

Accesul pe proprietate este monitorizat prin interfon cu camera video. Imobilul este la randul sau monitorizat video, dispune de lift modern si are acces exclusiv la o mare curte interioara si ingradita, utilizata ca parcare pentru locatari. Asociatie de proprietari existenta. Zona de case si imobile regim inaltime mica. Vedere larga, neobstructionata de imobile inalte.

In proximitate – totul la distanta de max. 15 min: scoli (cea mai apropiata la 2 min de mers pe jos), licee, gradinite, universitati, biserici, Oraselul Cunoasterii, parcul Bazilescu, pietele 16 februarie si Pajurei, minimarket-uri cu program prelungit, supermarket-uri (Mega Image non-stop, Lidl, Penny), hypermarket-uri (Kaufland, Carrefour Colosseum, Leroy Merlin), mall-uri (Colosseum si Afi City Bucurestii Noi), pizzerii, restaurante, saloane de infrumusetare, sali de sport, cladiri de birouri, Sectia 5 Politie, Serviciul Taxe si Impozite Locale Sector 1 – Pajurei, farmacii, banci, statie de tramvai la 2 min de mers pe jos, autobuz, metrou (linia M4, statia Jiului).

Nu exista devieri de la planul cadastral. Se poate achizitiona atat cu numerar, cat si cu credit bancar.

Tara: Romania
ID: 30993
Pret: € 285,000
Suprafata Utila: 140 m2
Camere: 4
Bai: 3
Spital(ml): 1
Masina De Spalat Vase: Da
Usa Intrare: Metalica
Clasa Energetica: A
Imprejurimi Centru De Fitness: 1
An Constructiei: 2011
Sistem Incalzire: Centrala proprie
Izolatii Termice: 1
Senzor Incendiu: 1
Hypermarket(ml): 1
Scoala(ml): 1
parcare
cadastru
gard
apa
canalizare
gaz
interfon
climatizare
lift
curent
intabulare

Compara proprietati

Proprietati similare

34

Gradina Botanica – Grozavesti, vanzare...

€ 110,000
Eurocity Estate vă invită să descoperiți o oportunitate deosebită de achiziție în inima zonei Grădina Botanică, în [detalii]
Eurocity Estate vă invită să descoperiți o oportunitate deosebită de achiziție în inima zonei Grădina Botanică, în [detalii]

Oportunitate de achiziție – Apartament...

€ 120,000
Eurocity Estate vă oferă o oportunitate unică de a achiziționa un apartament spațios cu 4 camere, situat în zona Ti [detalii]
Eurocity Estate vă oferă o oportunitate unică de a achiziționa un apartament spațios cu 4 camere, situat în zona Ti [detalii]
32 81 m2full info

STELUTA STERPU

Owner/Broker
0212222219
0724 590 266 / 0747 08 08 13
steluta.sterpu@eurocityestate.ro

Contacteaza-ma